EXTREME ADRENALINE GEL 90G 2 SERVINGS – TrecNutrition

ADRENALINE GEL е професионален гел за пред-тренинг дизајниран за да обезбеди моќен и долготраен енергетски засилувач пред интензивна и енергетска вежба. Таа содржи уникатен комплекс на активни супстанции, за да обезбеди дополнителна енергија за мускулни контракции и да го мобилизира телото за интензивни физички перформанси.

Благодарение на специјалната формула HYDRO GEL, активните состојки на ADRENALINE GEL започнуваат да се апсорбираат во устата и брзо се доставуваат до циркулаторниот систем, а потоа и до работните мускули.

Залиха:

Само 5 има на залиха!

110 ден

Само 5 има на залиха!