-13%
,

Extreme Instant BCAA 500g – Body Attack

Една порција (13 g прав) содржи 10.000 mg BCAA во популарниот сооднос 2: 1: 1.

Extreme Instant BCAA 500g – Body Attack е прав за пиење е идеален за тренинг, бидејќи може да се зема пред, за време и по тренингот благодарение на неговата добра растворливост во вода. Токму кога вашите мускули треба да тренираат најтешко. Но, исто така, на вашите слободни денови кога нетренирате, Extreme Instant BCAA 500g – Body Attack го снабдува вашето тело со многу протеини, што пак е од суштинско значење за развој и одржување на мускулите.

Залиха:

Има на залиха

1.650 ден 1.890 ден

Има на залиха