EXTREME WEIGHT CUTTING ActivLab

“EXTREME WEIGHT CUTTING” – За оние кои сакаат да ја намалат својата тежина за многу краток период (намалување на тежина за предстојна борба, можност да се биде категорија подоле, да имате помалку килограми за официјалното мерење)

Подгответе се за борба!!!

Повеќе од мотивација !!!

Пакувањето има 60 капсули

Маса на една капсула 620мг

Дневна доза 3 капсули

Нутритивни информации 3 капсули

Екстракт од горчлив портокал 300мг

Кофеин 200мг

Кетони од малина 200мг

Екстракт од глуварче 200мг

Екстракт од коњска опашка 200мг

Нето тежина 37,2г

Голема количина на коефин за поголем фокус!

Залиха:

Нема на залиха!

890 ден

Нема на залиха!