FLASH GN083

Врзување: чичак лента

Дисциплина: Бокс, кик-бокс, маи таи

Пол: унисекс

Материјал: PU / PVC

Материјал на дланката: PU кожа

Состав: 95% СТП кожа, 5% ПВЦ

Ракав: СТП кожа

1.890 ден