Flex Box Cross Trec 20 x 15 gr – TrecNutrition

Flex Box Cross Trec 20 x 15 gr – TrecNutrition

НОВО И ЕДИНСТВЕНО НА ПАЗАРОТ !!!
Најмоќен производ од овој тип на пазарот !!!
Препорачано за луѓе кои тренираат професионално за превенција и опоравок од повреди
Содржи два типа на колаген – type I и type II, кои се дел од коските и рскавиците во телото
Обезбедува иновативни микрокапсули на omega-3, glucosamine sulfate, chondroitin sulfate and hyaluronic acid

Залиха:

Има на залиха

1.200 ден

Има на залиха