-22%

Flex FORMULA 60 caps – Yamamoto

Yamamoto® Nutrition Flex FORMULA е комплексна формула од 4 состојки, првенствено дизајнирана да придонесе кон физиолошкото формирање на сврзното ткиво (манган) и да придонесе за заедничка функционалност (Boswellia).
Го содржи добро познатиот и широко употребуван гликозамин сулфат и хондроитин сулфат.


60 таблети
По доза (2 таблети)
Доза за 30 дена

Залиха:

Има на залиха

1.090 ден 1.390 ден

Има на залиха