-25%

GABA Gold 80 Caps – Body Attack

GABA Gold 80 Caps – Body Attack (во доза од 3 капсули), која содржи 3 g γ-аминобутерна киселина, ја дополнува диетата со висок протеин, обезбедувајќи основен блок на градните протеини во дневната исхрана.

GABA Gold 80 Caps – Body Attack треба да се консумира како додаток во исхраната во интензивна фаза на тренинг.

GABA Gold 80 Caps – Body Attack се наоѓа кај околу 30 проценти од сите нервни клетки. Пад на нивоата на ГАБА и активноста на ГАБА може да се појави во староста и кај спортистите и кај лицата кои се под зголемен стрес. За да се спротивстави на ова, препорачливо е да се набави GABA преку диететски протеини. Добар извор на протеини вклучува млечни производи, тофу, пченка, мешунки и ориз од цело зрно.

Диеталните протеини се важни за снабдување на телото секој ден со есенцијални амино киселини кои можат да бидат инкорпорирани во метаболизмот на невротрансмитери. Особено значајни се амино киселините, L-глутаминската киселина и γ-аминобутерна киселина, кои играат важна улога во централниот нервен систем.

Залиха:

Нема на залиха!

890 ден 1.190 ден

Нема на залиха!