-12%

GALVANIZE 100 WHEY – 2280 GR

Формулиран преку годините на експертиза, GALVANIZE 100 WHEY пакува импресивен профил на состојки богата со BCAAs.
Изграден за брза апсорпција, овој GALVANIZE 100 WHEY ќе придонесе за раст и одржување на мускулната маса и за одржување на нормалните коски.

За да произведе извонредни производи, Galvanize Nutrition работи само со висококвалитетни производители на суровини. Покрај тоа, ние ги тестираме нашите протеини преку ригорозни анализи, што резултира со производ кој секогаш вкус вкусни.

GALVANIZE 100 WHEY е стабилизиран со DigeZyme® во корист на полесно варење и абсорбција.

GALVANIZE 100 WHEY е одлична опција за:

  • оние кои бараат висококвалитетен извор на протеини
  • спортисти кои се залагаат за посно тело
  • поединци кои едноставно се на диета

Состав:

  • 24 грама висококвалитетни протеини во доза
  • Нема додаден шеќер
  • Неверојатно зависен вкус
  • 100% инстант за лесно мешање
  • Погоден за секој вид на употреба
Залиха:

Нема на залиха!

2.990 ден 3.390 ден

Нема на залиха!