GALVANIZE 212 FAHRENHEIT – 60 CAPS

ЕДИНСТВЕН СМЕС НА АКТИВНИ СОСТОЈКИ ЗА ОПТИМАЛЕН МАТУБОЛИЗАМ

Подобрете ја вашата исхрана и победете ги границите.

GALVANIZE 212 FAHRENHEIT е напредна капсула со додаток на храна со 9 активни состојки, вклучувајќи L-Carnitine L-Tartrate, екстракт од зелен чај и кофеин.

GALVANIZE 212 FAHRENHEIT исто така, има додаден витамин Б6 кој придонесува за нормален метаболизам кој дава енергија и е корисен за намалување на замор.

Состав:

  • 800mg L-карнитин
  • 172 mg Кофеин
  • Екстракт од зелен чај од 200mg
  • Екстракт на Гуарана од 100 mg

60 Капсули

990 ден