GALVANIZE CLA PRO – 60 caps

 

GALVANIZE CLA PRO е форма на есенцијална масна киселина која може да придонесе за одржување на нормална телесна тежина.
Поради неговите придобивки, таа е една од најпопуларните додатоци на пазарот.
Секоја порција на GALVANIZE CLA PRO ќе ви даде голема доза на конјугирана линолова киселина ..

3000mg CLA

60 капсули

 

Залиха:

Нема на залиха!

690 ден

Нема на залиха!