GALVANIZE D-FAT NITE – 90 caps

GALVANIZE D-FAT NITE е додаток на храна дизајнирана да ги поддржи целите за управување со телесната тежина додека спиеме.

Меѓу 9 активни состојки, ќе најдете магнезиум, цинк и хром кои помагаат да се одржат нормалните нивоа на гликоза во крвта.
GALVANIZE D-FAT NITE, исто така, содржи Plantago Ovata Seed Husk, кој е богат со диететски влакна.

GALVANIZE D-FAT NITE не содржи кофеин.

GALVANIZE D-FAT NITE капсулите ги обезбедуваат сите основни состојки за безбедно и ефикасно управување со тежината.
90 капсули

Залиха:

Само 2 има на залиха!

990 ден

Само 2 има на залиха!