-13%

GALVANIZE FURY PUMP – 330 GR

НЕТРИЧЕН БУСТЕР ЗА ЕНЕРГИЈА И ПУМПАЧ БЕЗ КОФЕИН

GALVANIZE FURY PUMP е производ без кофеин кој испорачува енергија и пумпа кога ви е најпотребно.

Содржината на Креатин ги подобрува физичките перформанси при последователни интервали  на краткотрајно вежбање со висок интензитет (со дневен внес од најмалку 3g), додека витаминот Б6 има синергетско влијание преку придонесување кон нормалниот метаболизам што дава енергија.

Оваа формула е исто така зајакнато со голем број на билни екстракти како што се: бета-аланин, L-карнитин и други аминокиселини.

Состав:

  • 3278мг Креатин Монохидрат
  • 2000mg L-Citrulline DL-Malate
  • 1500 мг бета-аланин
  • Освежувачки вкусови
  • Одлична мешавина

30 Сервирања

Залиха:

Нема на залиха!

1.290 ден 1.490 ден

Нема на залиха!