-18%

GALVANIZE MAX BLAST – 300 GR

GALVANIZE MAX BLAST е целосно сеопфатна комбинација од голем спектар на ефективни состојки.

GALVANIZE MAX BLAST содржи кофеин, креатин монохидрат, L-аргинин, L-Citrulline Malate, глутамин и леуцин за да ви даде подобрена енергија само кога ви е потребна, така што ќе можете да го искористите најдоброто од тренингот.

Дизајниран за да го минимизира заморот и да го оптимизира растот на мускулите, GALVANIZE MAX BLAST не остава ништо на случајност.
Земете 1 доза пред тренинг.

Состав:

  • 191 мг Кофеин
  • 3310мг Креатин Монохидрат
  • Освежувачки вкусови
  • Одлична мешавина
Залиха:

Само 2 има на залиха!

890 ден 1.090 ден

Само 2 има на залиха!