,

GALVANIZE OMEGA3 – 100 caps

ЕПА и ДХА се важни видови Омега-3 кои играат различни улоги во телото. Тие може да се најдат во морска риба, како лосос и скуша, но многу луѓе не го консумираат препорачаниот внес само преку храна.

“Добри” масни киселини како EPA и DHA придонесуваат за нормална функција на срцето и за заштита на нервниот систем.

Корисен ефект се добива со дневен внес на 250mg ЕПА и DHA.

100 капсули доволни за 50 дена!

Залиха:

Нема на залиха!

690 ден

Нема на залиха!