GALVANIZE ZMB PRO – 60 caps

ЦИНЦ, МАГНЕЗИУМ И ВИТАМИН Б6 ФОРМУЛА

Активните состојки на GALVANIZE ZMB PRO формулата се цинк, магнезиум и пиридоксин (витамин Б6), кои обезбедуваат голем број здравствени придобивки.

Само да именуваме неколку, овие состојки придонесуваат за:

  • одржување на нормални коски
  • нормална протеинска синтеза
  • одржување на нормалните нивоа на тестостерон во крвта
  • нормален метаболизам на јаглени хидрати
  • нормален енергетски метаболизам
  • заштита на клетките од оксидативен стрес

690 ден