GLOVES – PROFI – TrecNutrition

Изработени од најквалитетна природна кожа во црно-кафеави, професионални ракавици дизајнирани за обука на сила. Дизајнирано земајќи ги предвид анатомските карактеристики на машката рака за да се обезбеди максимална удобност и безбедност. Внатрешна страна е засилена со двоен слој од кожа со бројни шевове. На залната страна и помеѓу прстите, еластанот внесува за да се подобри вентилацијата на рацете. Удобни и естетски ракавици за стотици силни вежби.

Залиха:

Нема на залиха!

550 ден

Нема на залиха!