,

Glutamass POWDER 600 gr – Yamamoto

Yamamoto® Nutrition Glutamass POWDER е додаток базиран на чист L-глутамински прашок.
Glutamass POWDER е додаток со глутамин, погоден за спортисти кои вршат физички активности кои бараат интензивни мускулни напори.
Глутамин е најзастапна амино киселина во крвта.
Глутаминот е од суштинско значење во одредени ситуации, вклучувајќи и напорна вежба, кога телото не може да ги задоволи своите потреби со синтетизирање на глутамин.

Паковање од 600 грама
По доза од 5 г.
Сервирања 120

Сервирање: 1 лажичка (5g)

L-глутамин 5000mg

Состојки: L-глутамин.
Како да се користи: растворете една лажичка (5g) во вода или друг пијалок по ваш избор, во текот на денот или по физичката активност.

Залиха:

Нема на залиха!

1.490 ден

Нема на залиха!