GLUTAMINE 1250 – FA

Л-ГЛУТАМИН ВО ТАБЛЕТНА ФОРМА

1250 mg на L-глутамин во секоја таблета
Извор на амино киселина неопходен за синтезата на протеините
Чиста форма
ВИСОКОФОРМАЛЕН ПРОИЗВОД ФОРМУЛА
ПРЕПОРАКИ ЗА ИНТЕНЗИВНА ФИЗИЧКА АКТИВНОСТ
ИДЕАЛЕН ЗА ПЕРИОД НА ПОВРЕДАТА ПО ОБУКАТА
ПОГОДНО ЗА ВЕГАНИ

Залиха:

Нема на залиха!

800 ден

Нема на залиха!