,

Glutamine – 300 gr – Musclepharm

Глутаминот MusclePharm® го зголемува статусот на глутамин на целото тело преку зголемување на навлегувањето, биорасположивоста и варењето.

Ова на крајот обезбедува оптимална сатурација на мускулните ткива преку значителна 5-грамска порција на L-глутамин која обезбедува широк спектар на бенефиции.

MusclePharm® глутаминот ви помага да се рехидрирате, реконструирате и обновувате побрзо и поефикасно од дури и најтешките вежби.

Залиха:

Нема на залиха!

990 ден

Нема на залиха!