,

Glutamine High Speed 250 gr – TrecNutrition

Glutamine High Speed 250 gr – TrecNutrition е високо растворлив додаток во исхраната кој содржи лесно сварлива L-глутамин. Ова е најчеста амино киселина во човечкото тело. 

Glutamine High Speed 250 gr – TrecNutrition содржи чист L-глутамин со висок степен на микронизација, што значително го скратува времето од ингестија на амино киселина до нејзината целосна апсорпција во крвотокот. 

Glutamine High Speed 250 gr – TrecNutrition го олеснува брзото надополнување на нивоата на L-глутамин во исхраната и е достапен во вкусна форма на пијалок.

Залиха:

Има на залиха

790 ден

Има на залиха