GLUTAMINE XS Ronnie Coleman

Глутаминот е најзастапена амино киселина во мускулното ткиво и игра клучна улога во многу телесни функции.

* Студиите покажуваат дека дополнувањето на глутамин може да го спречи губењето на телесната маса преку позитивната улога на глутамин во синтезата на протеините.

* Глутамин е вклучен во одржување позитивен азотен баланс, а исто така помага во поддржувањето на имунолошкиот систем. Глутамин, исто така, може да помогне да се намали болката во мускулите и да се обнови мускулното ткиво. Почнете да користите уште денес со чистиот глутамин RCSS-Глутамин-XS®

“MADE IN THE USA” – ПРОИЗВЕДЕНО ВО САД

“Чист глутамин”

Нето: 300 грама

Залиха:

Нема на залиха!

1.290 ден

Нема на залиха!