,

GOLD CORE BCAA HIGH SPEED – 300 gr – TrecNutrition

GOLD CORE BCAA HIGH SPEED – 300 gr – TrecNutrition е амино киселина со разгранет ланец во комбинација со бета-аланин и L-цитрулин.

GOLD CORE BCAA HIGH SPEED – 300 gr – TrecNutrition содржи L-леуцин, L-валин и L-изолеуцин во сооднос 2: 1: 1, кој е оптимален за телото, и бета-аланин и цитрулин малат.


УПОТРЕБА
Растворете една порција на производот – 10 g (2 лажичка) во 300 ml вода во шејкер. Земете 2 порции дневно. На вежбање: 1-ва порција 30 мин. пред тренингот, 2-ра порција директно по тренингот. Кога нетренирате: 1-ва порција утрото по станувањето, 2-та порција помеѓу оброците.

Залиха:

Нема на залиха!

850 ден

Нема на залиха!