,

Gold Creatine 300g. – Kevin Levrone

Помага во градба на мускулите

Максимална сила и снага

Без вкус за полесно мешање со други суплементи

60 дози
5г креатин
0г шеќери
100% Природен креатин
Супер микронизирам креатин
Тестирано за спортисти

Нето тежина 300г

Залиха:

Само 1 има на залиха!

1.090 ден

Само 1 има на залиха!