-22%
,

Gold Glutamine 300g. – Kevin Levrone

БРЗ Опоравок на мускулите

Го подобрува имунитетот

Без вкус за полесно мешање со други суплементи

60 дози
5г глутамин
0г шеќери
100% Природен глутамин
Екстра растворлив
Тестирано за спортисти

Нето тежина 300г

1.090 ден 1.390 ден