,

HIT BCAA 10:1:1 400g – DY Nutrition

 

HIT BCAA 10:1:1 400g – DY Nutrition содржи масивни 12 грама BCAA (разгранети синџири на амино киселини) по порција, дизајнирани за да го минимизираат уништувањето на ткивата за време на тренингот и да го подобрат времето за обновување помеѓу тренинзите.

Ја подобрува издржливоста и продолжува го интензитетот со вклучување на цитрулин малат и бета-аланин, овозможувајќи Ви да ги зголемите Вашите повторувања во секоја наредна серија.

HIT BCAA 10:1:1 400g – DY Nutrition го спречува осиромашување на вишокот амино киселини за време на тренингот и Ви овозможува да го одложите катаболизмот за време на тренингот.

Комбинација од амино киселини со разгранети синџири во размер 10:1:1 со бета-аланин, л-тирозин и цитрулин малат. Наменет за атлети и физички активни луѓе.

Залиха:

Има на залиха

1.690 ден

Има на залиха