Hydrate & Perform 400gr – ISOSTAR

Hydrate & Perform прашокот е изотоничен пијалок кој одговара на потребите на спортистите со овозможување на:

-Добра хидратација: изотонична формула која допринесува за побрза хидратација и оптимално гастрично цедење.

Помага во подобрувањето на перфомансите и издржливоста, со лимитирање на ризиците од гастроинтестиналните проблеми и го подобрува опоравокот од тренинзите.

Залиха:

Нема на залиха!

470 ден

Нема на залиха!