ICE HYDRO AMINO 480g FA

КОМПЛЕТНА ФОРМУЛА

  • 8000мг ЕАА        
  • 1000мг Глутамин             
  • 1000мг Цитрулин Малат               
  • 375мг Магнезиум

 

Вкус: Замрзнат портокал и манго

Нето тежина: 480г

Порција: 2 мерици (16г)

Порции во паковањето: 30

Количина во                                        16г

ЕАА КОМПЛЕКС                                 8000мг

Л-Леуцин                                              2000мг

Л-исолеуцин                                        1000мг

Л-валин                                                 1000мг

Л-лизин ХЦЛ                                        1640мг

Л-треонин                                            890мг

Л-фенилаланин                                  660мг

Л-метионин                                         580мг

Л-хистидин                                          140мг

Л-триптофан                                       90мг

Цитрулин Малат                            1000мг

Од кој цитрулин                                670мг

Л-Глутамин                                      1000мг

Магнезиум                                       375мг (100%/НРВ)

1.690 ден