-22%

Iso-FUJI® 100% NATURAL 2kg Yamamoto

ISO-FUJI 100% Natural е додаток во исхраната кој содржи микрофилтриран протеински излат од сурутка со вкрстен проток, погоден за спортисти кои вршат напорна физичка активност.

Протеините придонесуваат за раст и одржување на мускулната маса. Протеините од сурутка се со висока биолошка вредност и природно содржат амино киселини со разгранет синџир (BCAA).

Без вкус       66 дози
2,0 kg нето тежина
Произведено во Италија

Залиха:

Само 2 има на залиха!

3.890 ден 4.990 ден

Само 2 има на залиха!