-26%

Iso-FUJI® 100% NATURAL 700 gr Yamamoto

ISO-FUJI 100% Natural е додаток во исхраната кој содржи микрофилтриран протеински излат од сурутка со вкрстен проток, погоден за спортисти кои вршат напорна физичка активност.

Протеините придонесуваат за раст и одржување на мускулната маса. Протеините од сурутка се со висока биолошка вредност и природно содржат амино киселини со разгранет синџир (BCAA).

SO-FUJI 100% Natural

Без вкус       23 дози     700 gr нето тежина

Произведено во Италија

Додаток во исхраната со засладувач

Залиха:

Само 2 има на залиха!

1.690 ден 2.290 ден

Само 2 има на залиха!