ISO Whey BAR 60g – SWEDISH SUPPLEMENTS

ISO Whey BAR 60g – SWEDISH SUPPLEMENTS, вкусен бар за тренинг !

– Во еден бар добивате 20 грама квалитетен протеински изолат од сурутка

– Достапно во неколку прекрасни вкусови

– Мека убава текстура

– Ја подобрува регенерацијата

Достапно во неколку неверојатни вкусови:

– минт чоколадо

– кокос

– чоколадо

– карамела

Залиха:

Нема на залиха!

145 ден

Нема на залиха!