ISOFASTER – 400G – 16 SERVINGS – TrecNutrition

Isofaster е лесно растворлив концентрат дизајниран да подготви изотоничен пијалак со освежителен вкус на грејпфрут / портокал. Внимателно одбраниот состав на енергетски состојки и електролити е дизајниран за брзо и ефикасно јалтање на жедта, како и за спречување на дехидрација и исцрпеност на телото. За време на интензивна физичка активност и во топли денови, Isofaster помага да се одржи доволно количество вода во телото и го снабдува потребното “гориво” за работните мускули. Тоа помага да се зголеми физичката ефикасност.

Isofaster дополнително е збогатена со минерали, кои ги дополнуваат електролитите изгубени со пот. Тоа е многу важно за најдоброто можно функционирање на мускулите. Isofaster е особено препорачливо за спортски лица кои вршат задачи на високо ниво на физички напор, особено во спортот со високи нивоа на издржливост или издржливост и брзина, како што се: трчање, велосипедизам, пливање, тимски игри и боречки вештини. Isofaster спаѓа во групата на прехранбени производи за посебни нутритивни цели. Ги задоволува потребите на телото за исхрана, додека интензивна физичка активност, особено за активни спортски луѓе.

Залиха:

Нема на залиха!

390 ден

Нема на залиха!