KFD PEANUT BUTTER 1000 G

Путерот од кикирики KFD PEANUT BUTTER 1000 g.  е 100% природен путер од печени кикиритки, добиени со природни методи на производство на јаткасти производи и мелење без никакви адитиви, сè додека не се добие мазна конзистентност.
Нашиот производ не содржи никакви адитиви, што го прави поздрава алтернатива за многу производи од овој вид (кремови за путер и ореви) кои можат да се најдат во продавниците. Тоа е – според наше мислење – одлично решение за сите ентузијасти во спортот, здрав начин на живот и исхрана, затоа што не само што ја задоволува желбата за слатки, туку обезбедува и многу хранливи вредности.
KFD PEANUT BUTTER 1000 g.  е производ со голема содржина на диетални влакна и незаситени масти (моно- и полинезаситени масни киселини), како и богат извор на растителни протеини, витамини и минерали (особено витамин Б3 и калиум) [1] .
Овој производ е во мазна верзија – има мазна, кремаста конзистентност.
KFD PEANUT BUTTER 1000 g. путер од кикирики не содржи додаток:
– Масло од палма
– Сол
– шеќер
Путерот од кикирики KFD PEANUT BUTTER 1000 g. е 100% природен путер од печени кикиритки, добиени со природни методи на производство на јаткасти производи и мелење без никакви адитиви, сè додека не се добие мазна конзистентност.
Нашиот производ не содржи никакви адитиви, што го прави поздрава алтернатива за многу производи од овој вид (кремови за путер и ореви) кои можат да се најдат во продавниците. Тоа е – според наше мислење – одлично решение за сите ентузијасти во спортот, здрав начин на живот и исхрана, затоа што не само што ја задоволува желбата за слатки, туку обезбедува и многу хранливи вредности.
KFD PEANUT BUTTER 1000 g. путер од кикирики е производ со голема содржина на диетални влакна и незаситени масти (моно- и полинезаситени масни киселини), како и богат извор на растителни протеини, витамини и минерали (особено витамин Б3 и калиум) [1] .
Овој производ е во мазна верзија – има мазна, кремаста конзистентност.
KFD PEANUT BUTTER 1000 g.  не содржи додаток:
– Масло од палма
– Сол
– шеќер

Залиха:

Нема на залиха!

590 ден

Нема на залиха!