-18%

KFD PREMIUM CITRULLINE MALATE – 400 G

KFD PREMIUM CITRULLINE MALATE – 400 G

Оригинален рецепт за вкус
Суровини со највисок квалитет

Предупредување: Не ја надминувајте препорачаната дневна доза.
Не го користете производот доколку сте алергични на некоја од состојките.
Додатоците во исхраната не треба да се користат како замена за разновидна, урамнотежена исхрана.
Производот не е наменет за бремени жени, доилки и лица кои имаат болести на црниот дроб или бубрезите.

Днезвна доза: 5 g

Вкупно порции во пакувањето: 80

Количество во 1 дневна доза

Л-цитрулин малат 4270 mg

Од кој Л-цитрулин 2420 mg

Залиха:

Нема на залиха!

890 ден 1.090 ден

Нема на залиха!