-29%

KFD PREMIUM GLUTAMINE – 500 G

KFD PREMIUM GLUTAMINE – 500 G

  • Економично пакување
  • Поддршка за имунитет и регенерација
  • Интересен спектар на вкусови

Нутритивни факти                                 

Днезвна доза                                         10 g

Вкупно порции во пакувањето              50

Количество во                                        1 дневна доза

Л-глутамин                                             9290 mg

Залиха:

Нема на залиха!

990 ден 1.390 ден

Нема на залиха!