-23%

KFD PREMIUM WPC 80 – 900 G

KFD PREMIUM WPC 80 – 900 G

Премиум протеински концентрат од сурутка.

80 грама протеин во 100 грама!

23 дози во паковање од 900 грама!

 

Содржи засладувачи.

Залиха:

Нема на залиха!

990 ден 1.290 ден

Нема на залиха!