-12%

KFD PREMIUM WPC 82 – 3 KG

KFD PREMIUM WPC 82 – 3 KG – со вкус на ванила сладолед

Во просек, до 82% протеини во сува материја
Широк избор на рафинирани вкусови
Постојано се тестира (исто така и од страна на независни лица)

Препорачана употреба:
Додадете едно сервирање – 30 g (околу 2 дозерки), во сад со 200-250 ml млеко или вода и добро измешајте.
Користете веднаш по подготовка.

Залиха:

Нема на залиха!

2.990 ден 3.390 ден

Нема на залиха!