Levro Shield 300g – Kevin Levrone

ЛевроШилд – Најдобар заштитник на мускулите!!!
ЛевроШилд е дизајниран за атлетите со најтешки тренинзи. Во својата композиција, ЛевроШилд содржи висока доза на Л-глутамин и бета-глукан.
Порции во пакувањето:  67 !!!
Истражувањата од страна на институтот за биохемија во Оксфорд универзитетот покажаа дека Л-глутаминот значително го подобрува телесниот имунолошки систем, минимизирајќи го бројот на инфекции кај испитаниците. Исто така, глутаминот е заслужен за значајната улога во синтеза на мускулов протеин, кој има директно влијание врз спортските достигнувања. Со компонентите кои ги има ЛевроШилд, можете да ги заштитите мускулите и да го минимизирате чувството на претренираност – максималниот заштитен ефект на ЛевтоШилд благодарение на бета-глукан.

ЛевроШилд е најдобрата подршка за атлетите со напорни тренинзи. Заштитете го телото, заштитете ги мускулите и заштитете се самите себе од настинки и повреди.

Земeте ЛевроШилд денеска!
Фармацевтски одличен л-глутамин
Ја збогатува исхраната со Л-глутамин и бета-глукан. Препорачливо за спортисти и физички активните луѓе.
Состав:Л-глутамин, бета-глукан.

Начин на употреба:Една доза (4,5г) со 250мл вода. Испијте една порција после тренинг.

Предупредување:Не го користете доколку сте алергични на било кое од соединенијата. Не ја порекорачувајте препорачаната дневна доза. Додадоците во исхраната не треба да бидат замена за разновидна исхрана. Не го користете доколку сте трудни или доите. Држете го надвор од дофат на деца. Чувајте го на ладно и суво место. Не го изложувајте на директна сончева светлина.

Порција       1 доза
Количина во         4.5г
Л-глутамин             4.5г
Бета-глукан            50мг

Залиха:

Само 3 има на залиха!

990 ден

Само 3 има на залиха!