LEVRONE SHAABOOM PUMP SHOT 120 ml

“MADE BY LEGEND”….KEVIN LEVRONE … Научно дизајнирана комбинација на активни состојки!

120 ml. МОЌЕН СТИМУЛАНС + ПРОТЕИНСКИ ИЗОЛАТ … ЕДИНСТВЕН НА ПАЗАРОТ !!!

4 ДОЗИ ВО ЕДНО ПАКУВАЊЕ ОД 120 МЛ. !!!

6000мг Цитрулин-Малат

3200мг Бета-Аланин

2000мг Аргинин АКГ

1000мг  Таурин

200мг    Кофеин анхиндрус              

125мг    Глукуронолактон     

25мг       Веј Протеин изолат       

Овој моќен стимуланс:

– ја зголемува енергијата!

– ги подобрува фокусот и концентрацијата!

–  jа зголемува издржливоста!

– го забрзува транспортот на хранливи материи и кислород!

– го подобрува пуферниот капацитет!

– ја намалува акумулацијата на млечна киселина!

– ги отстранува слободните радикали од активните мускули и осигурува соодветна хидратација.

–  0% шеќер!

–  0% масти!

Залиха:

Има на залиха

100 ден

Има на залиха