LEVRONE Wellness Series L-Carnitine 125000 1 L.

Дози во едно пакување: 125 !!!!

Во една доза 8 ml добивате:

  • Л-карнитин 1000 мг
  • Пантотенска киселина 6,2 мг (103%) *
  • Витамин Б6 1,4 мг (100%) *
  • Витамин Б2 1,4 мг (100%) *
  • Витамин Б1 2,6 мг (236%) *
  • Протеински изолат 4 mg
Залиха:

Нема на залиха!

1.690 ден

Нема на залиха!