,

Life Fitness Treadmill 9500HR

Половни ленти за трчање од светски познатиот бренд за комерцијална фитнес опрема LIFE FITNESS

Единечна цена на лента за трчање е 1250 ЕУР

Доколку земате поголема количина од 1 лента или други справи постои можност за пакет цени!!!

Залиха:

Нема на залиха!

76.900 ден

Нема на залиха!