Life Fitness Treadmill 9700HR

Половни ленти за трчање од светски познатиот бренд за комерцијална фитнес опрема LIFE FITNESS

Единечна цена на лента за трчање е 1300 ЕУР

Доколку земате поголема количина од 1 орбитрек или други справи постои можност за пакет цени!!!

Залиха:

Нема на залиха!

79.900 ден

Нема на залиха!