Machine man Joint & Recovery 120cap – Aktiv Lab

MACHINE MAN JOINT & RECOVERY е особено препорачливо за сите лица кои извршуваат различни спортски дисциплини и имаат зголемување на оптоварувањето на зглобовите. Глукозамин и хондроитин обезбедуваат супстанци за биосинтезата на макромолекули кои ja градат зглобната ‘рскавица ( гликозаминогликани, протеогликани и хијалуронска киселина ).

Витаминот Ц придонесува за нормално формирање на колаген за нормална функција на коските и ‘рскавица. Пептидите и амино киселините се содржани во колагенот. Тие  исто така се “инструменти” во производството на колаген. Колагенските протеини и манган придонесуваат за одржување на нормални коски.

СОСТАВ:

  1.       Глукозамин сулфат 2KCl
  2.           Хондроитин сулфат
  3.           Колаген
  4.           L-метионин
  5.           Ѓумбир
  6.           L-аскорбинска киселина
  7.           Куркума
  8.           Натриум хиалуронат
  9.           Манган диглицинат…

 Едно пакување содржи 120 капсули.

Маса на 1 капсула: 1200 mg.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: 2 капсули двапати на ден. Да не се надминува препорачаната дневна доза. Производот не може да се користи како замена за разновидна исхрана.

Залиха:

Само 1 има на залиха!

1.390 ден

Само 1 има на залиха!