-13%

Magnesium CITRATE 90 tablets – Yamamoto

Magnesium CITRATE 90 tablets – Yamamoto е додаток во исхраната кој содржи магнезиум, погоден за спортисти. Магнезиумот учествува во нормалниот електролитен баланс, нормална мускулна функција и намалување на заморот и истоштеноста.

Magnesium CITRATE 90 tablets – Yamamoto

90 таблети
30 дози
130
g нето тежина

Произведено во Италија

Залиха:

Има на залиха

690 ден 790 ден

Има на залиха