Mass XXL 1000gr – TrecNutrition

Mass XXL 1000gr – TrecNutrition е производ чија основна содржина вклучува концентрат на протеин од сурутка и соодветно избрани моно-, олиго- и полисахариди. 

Mass XXL 1000gr – TrecNutrition го обезбедува дури и снабдување со енергија, како и јаглехидрати и аминокиселини потребни за регенерација на мускулите. Производот е зајакнат со збир на витамини кои го поддржуваат метаболизмот на протеини и јаглени хидрати во вашето тело. 

Mass XXL 1000gr – TrecNutrition се препорачува за спортисти кои се стремат брзо да ја зголемат телесната маса.

Залиха:

Има на залиха

890 ден

Има на залиха