Mass XXL 2kg – TrecNutrition

Mass XXL 2kg – TrecNutrition

Комплетна анаболична формула за зголемување на тежина !

  • Рапидено зголемување на мускулна маса
  • Различни форми на јагленихидрати
  • 100% Сурутка протеин + Витамински комплекс

Јаглехидратен и Протеински Комплекс

Залиха:

Има на залиха

1.490 ден

Има на залиха