Micronized creatine monohydrate 317 GR. – Optimum Nutrition

Микронизиран креатин  прашок
Безвкусен
3г Креатин

88 дози

Нето: 317 грама
Порции во пакувањето 88

1.490 ден

Вистинската моќ на креатинот
Многу истражуван и добро апсорбираниот креатин монохидрат е докажан за зголемување на физичките перформанси за време на  високо интензивни активности. Нашиот микронизиран креатин прашок е направен со креатин монохидрат познат по неговата исклучителна чистота.
Исто е микронизиран (да ги направи честичките помали), затоа нашиот прашок се меша полесно да остане суспендиран во течноста подолго од другите креатински суплементи.

ОН кретинскиот прав мора да се користи согласно балансирана и разновидна исхрана и животен стил.

Забелешка: не е препорачливо да го конзумираат лица со влошена здравствена состојба, оние кои земаат лекови, за лица под 18 години, трудници и доилки. Додатоците во исхрана не се замена за здрава и разновидна храна. Да не се пречекорува дневната препорачана доза. Чувајте го вон дофат на деца.

Чувајте го на суво и ладно место.

 Нутритивни вредности
Една порција една чајна лажица (3.6г)
Количина во порција                       3.6г
Креатин монохидрат                        3.4г

Креатин                                                3.0г

Состав: креатин монохидрат

Информации за алергени: може да содржи млеко, соја, глутен, јајца, лешници и кикирики.

Дневна препорачана доза: креатинскиот прав е микронизиран за да се меша полесно. Додадете 1 лажица (3.6гр.)во 240 мл.во ладна вода во сад или ОН шејкер, мешајте додека правот не се растопи. Препорачана дневна конзумација е една доза.