MICRONIZED CREATINE POWDER 144 GR. Optimum Nutrition

Микронизиран креатин  прашок
Безвкусен
3г Креатин              

Нето: 144 грама
Порции во пакувањето 40

Вистинската моќ на креатинот
Многу истражуван и добро апсорбираниот креатин монохидрат е докажан за зголемување на физичките перформанси за време на  високо интензивни активности. Нашиот микронизиран креатин прашок е направен со креатин монохидрат познат по неговата исклучителна чистота.
Исто е микронизиран (да ги направи честичките помали), затоа нашиот прашок се меша полесно да остане суспендиран во течноста подолго од другите креатински суплементи.

ОН кретинскиот прав мора да се користи согласно балансирана и разновидна исхрана и животен стил.

Нутритивни вредности
Една порција една чајна лажица (3.6г)

Количина во порција                       3.6г
Креатин монохидрат                        3.4г

Креатин                                                3.0г

Состав: креатин монохидрат

Залиха:

Само 2 има на залиха!

590 ден

Само 2 има на залиха!