Milky Shake – 300 gr – 6PAK Nutrition

Milky Shake – 300 gr – 6PAK Nutrition

-80% протеини од чист сурутка протеин концентрат WPC
-Ниска содржина на масти
-Не содржи аспартам и глутен
-Ниска содржина на јагленихидрати и масти
-Одличен аминограм, ги содржи сите потребни аминокиселини
-Не содржи адитиви или растителни протеини
-Помага во градење и одржување на чиста мускулна маса
-Инстант формула со брза растворливост и одлична апсорбција

Залиха:

Нема на залиха!

390 ден

Нема на залиха!