-20%

Milky Shake Whey 6PAK 700 gr

  • 71% протеини од висококвалитетни извори
  • Збогатено со уникатно путер-млеко
  • БЕЗ глутен и аспартам
  • Одлично и лесно се меша
  • Производ со ниска содржина на масти
Залиха:

Нема на залиха!

790 ден 990 ден

Нема на залиха!