Monster Beef 2,2 kg (100% Beef Hydro Isolate) – Amix

Amix Monster Beef Protein е производ формиран од 90% ензимски хидролизиран Говедски Албумин кој се смета за еден од најквалитетните извори на протеин на пазарот и содржи многу подобар анаболен профил на амино киселини од било кој друг извор на протеини. Ензимската хидролиза значително го скратува времето потребно за варење на протеините и затоа неговата функција е исполнета речиси без никакво временско доцнење.

Amix Monster Beef Protein е збогатен со креатин монохидрат со што се зголемува енергетскиот потенцијал, забрзува опоравување на мускулите и придонесува за мускулен раст. Чудовиште Говедско понатаму содржи Азотен комплекс (Nitro Shot Complex), составен од супстанции од кои ќе ви се загрее крвта со цел да се обезбеди побрзо снабдување на главните мускулни влакна со хранливи материи. Производот дополнително содржи фосфо Матрица која гарантира обезбедување на сите потребни минерали, кои се многу важни за организмот на спортистот.

Придобивки:

– Навремена испорака на сите потребни аминокиселини

– Совршена растворливост

– Лесно се вари

– Одлична хранлива вредности

– Ниска содржина на масти и јаглехидрати

– Висока содржина на сите важни минерали

Препорачана доза: Измешајте 1 мерица (33гр) со 180-300ml студена вода или безмасно млеко.

Залиха:

Само 1 има на залиха!

3.790 ден

Само 1 има на залиха!